De voordelen van BiopSafe

carcinogenic formaldehyde symbol

Geen blootstelling aan formaldehyde

Door het slimme systeem dat bestaat uit een kleine, praktische container met een formaldehyde-houdende capsule in de dop, wordt uw (verpleegkundig) personeel niet langer blootgesteld aan formaldehyde. Formaldehyde is een kankerverwekkende stof, zoals officieel verklaard door de Europese Commissie.

Geen formaldehyde besmetting

Materialen in een laboratorium kunnen ontvankelijk zijn voor besmetting door formaldehyde wat ertoe kan leiden dat deze de veiligheidsstandaarden overschrijven.

  

Waarborgt uw accreditaties

Een laboratorium kan zijn accreditaties voor onder andere het onderzoeken van weefsel verliezen door te hoge concentraties van formaldehyde in de lucht.

 The National Toxicology Program (NTP)

Bespaart tijd en zorgt voor behoud van focus

BiopSafe® is altijd bij de hand. Het proces van het plaatsen van een biopsie, toevoegen van de formaldehyde en het klaarmaken voor transport naar het laboratorium is een kwestie van seconden. Door het optimale gebruiksgemak bespaart BiopSafe® waardevolle tijd en tegelijkertijd zorgt het voor behoud van focus tijdens het uitvoeren van operaties. 

Veilig werken. Dat wil toch iedereen? 

Neem vandaag nog uw veiligheid en die van uw medewerkers in eigen handen. Gebruik BiopSafe® en werk 100% veilig met formaldehyde.