BiopSafe®: veiligheid voor alles

BiopSafe

Uw veiligheid is uw belangrijkste goed. Ook voor ons is dit belangrijk. In al onze werkzaamheden staat uw veiligheid op de eerste plaats. Wij zorgen ervoor dat u kunt werken met veilige producten.

BiopSafe® is een innovatieve oplossing voor het veilig uitvoeren van biopsies, zonder dat uw personeel wordt blootgesteld aan formaldehyde. Formaldehyde is een carcinogene (kankerverwekkende) stof. Zowel bij aanraking als via inademing. Het is niet toegestaan om in een ongeventileerde ruimte direct in contact te komen met deze stof. Doorgaans gebeurt dit nu nog regelmatig tijdens het afnemen van biopten.

BiopSafe® is een slim systeem dat bestaat uit een kleine, praktische container met een formaldehyde-houdende capsule in de dop. Alle handelingen vinden plaats in de container, waardoor er geen formaldehyde vrij komt en de veiligheid van uw (verpleegkundig) personeel gewaarborgd is.

  • Voorkomt blootstelling aan formaldehyde.
  • Geen formaldehyde contaminatie.
  • Waarborgt uw accreditaties.
  • Bespaart tijd en zorgt voor behoud van focus.

Veilig werken. Dat wil toch iedereen? 

Neem vandaag nog uw veiligheid en die van uw medewerkers in eigen handen. Gebruik BiopSafe® en werk 100% veilig met formaldehyde.